Welkom bij Meadow-kids.be

Identiteit van de verkoper:

Meadow
Boektsestraat 47, 1820 Perk
Telefoonnummer: +32(0) 468 300 305
E-mailadres: info@meadow-kids.be
BTW nummer: BE077.536.7817
Bankrekeningnummer: BE30143117322211

De term “Meadow” of “wij” of “ons” verwijzen naar de eigenaar van deze website en webshop.

Toepasselijkheid en Voorwaarden

Uw bezoek en toegang aan deze website & webshop zijn onderworpen aan onderstaande voorwaarden. Bij het gebruik van meadow-kids.be, stemt u ermee in zich aan alle voorwaarden te houden.
Lees deze algemene voorwaarden goed door voor u gebruik maakt van de webshop. Door de toegang tot of het gebruik van elk onderdeel van de site, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene voorwaarden.

Alle nieuwe functies die aan de webshop & website worden toegevoegd, zijn ook onderworpen aan deze voorwaarden. U kan de meest actuele versie van de van de algemene voorwaarden te allen tijde hier nakijken.

Uw gebruik van of toegang tot de website en webshop na het plaatsen van eventuele wijzigingen houdt in dat u deze wijzigingen accepteert.

Meadow is niet verantwoordelijk als de informatie die op deze site beschikbaar wordt gesteld niet nauwkeurig, volledig of actueel is. Het materiaal op deze site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie en mag niet worden gebruikt als enige basis voor het nemen van beslissingen zonder raadpleging van primaire, nauwkeurigere, volledigere of tijdigere informatiebronnen. Elk vertrouwen in het materiaal op deze site is op eigen risico.

Het kan zijn dat de informatie op onze site of in de algemene voorwaarden typografische fouten, onnauwkeurigheden of nalatigheden bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, verzendkosten van producten, en beschikbaarheid.

Wij behouden ons het recht voor om eventuele fouten, onnauwkeurigheden of nalatigheden te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of om

bestellingen te annuleren en de informatie in de algemene voorwaarden op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving aan te passen.

Prijzen

De verkoopprijzen worden vermeld in euro en zijn inclusief BTW. Wij vermelden dat alle prijzen van de verkochte producten accuraat zijn, maar er kunnen zich altijd foutjes voordoen. Indien wij een fout ontdekken omtrent de prijzen op de webshop, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte brengen en heeft u nog de kans om de bestelling te annuleren.

De prijzen zijn exclusief verzendkosten en eventuele retourkosten tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

De verzendingskosten zijn aangegeven bij het afrekenen.

Producten

Er kunnen meerdere artikelen zichtbaar zijn op de afbeeldingen. De verkoopprijs per artikel verwijst enkel naar het artikel dat wordt beschreven naast en onderaan de afbeelding.

Wij behouden ons het recht voor om alle beschrijvingen, services en productprijzen op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen, ongeacht het motief, hoewel er een engagement is om de gepubliceerde prijzen toe te passen.

Bepaalde producten of diensten kunnen uitsluitend beschikbaar zijn via de website.

We hebben er alles aan gedaan om de kleuren en afbeeldingen van onze producten die in de webshop verschijnen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Wij kunnen niet garanderen dat de weergave van uw computermonitor van welke kleur dan ook accuraat is.

Wij behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van de producten of diensten die wij aanbieden te beperken. Alle beschrijvingen van producten of productprijzen kunnen op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Wij behouden ons het recht voor om elk product op elk moment te beëindigen.

Wij garanderen niet dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie of ander materiaal dat door u is gekocht of verkregen aan uw verwachtingen zal voldoen.

Wij zullen leveren binnen de limiet van de beschikbare voorraden van het product. Bij gebrek aan beschikbaarheid van een product zal Meadow u hierover zo snel mogelijk informeren. De beschikbaarheid kan op dezelfde dag variëren, afhankelijk van het verkoopniveau. Wij voeren zeer frequente updates van de beschikbaarheid uit, maar we kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld indien de voorraad niet meer overeenkomt met de aangegeven voorraad. Verdere informatie over de niet beschikbare voorraad zal onmiddellijk per e-mail aan u worden verstrekt.

Orders en Betalingen

Wij aanvaarden enkel betalingen via de voorgestelde betaalmodules op onze webshop.

Uw bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we uw bestelling bevestigen per email en zodra we voor uw betalingstransactie met krediet- of debetkaart de goedkeuring hebben ontvangen door de uitgever van de kaart. We aanvaarden Maestro, Mastercard, Visa en Paypal.

Meadow behoudt zich het recht voor om de verwerking en levering op te schorten in geval van weigering van een betalingsmachtiging per bankkaart door officieel erkende organisaties of in geval van niet-betaling. Wij behouden ons het recht voor om de verwerking en levering van uw bestelling te weigeren indien u een eerdere bestelling nog niet volledig heeft betaald, of indien een geschil over betaling nog steeds niet is opgelost. Bij gebrek aan bevestiging of het in orde maken van deze elementen binnen de 7 dagen na het plaatsen van de bestelling, zal de bestelling automatisch geannuleerd worden.

Na ontvangst van de gehele betaling verzendt Meadow de bestelling van de consument. Alle artikelen blijven eigendom van Meadow totdat de gehele betaling is ontvangen.

Account informatie

U gaat ermee akkoord om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountinformatie te verstrekken voor alle aankopen die in onze webshop worden gedaan.

U gaat ermee akkoord uw account en andere informatie, waaronder uw e-mailadres en creditcardnummers en vervaldata, onmiddellijk bij te werken, zodat we uw transacties kunnen voltooien en contact met u kunnen opnemen als dat nodig is.

Het is belangrijk om het juiste lever- en facturatieadres te vermelden in uw account of tijdens het maken van uw bestelling. Van zodra de bestelling verzonden is, kunnen we het adres niet meer wijzigen. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve ingave van uw persoonsgegevens.

Voor meer informatie kan u ons retourbeleid raadplegen.

U mag geen vals e-mail adres gebruiken, doen alsof u iemand anders bent dan uzelf, of ons of derden op een andere manier misleiden met betrekking tot de oorsprong van eventuele opmerkingen. U bent als enige verantwoordelijk voor eventuele opmerkingen die u maakt en de juistheid ervan. Wij nemen geen verantwoordelijkheid en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele opmerkingen die door u of een derde partij worden geplaatst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor content van derden die op onze website wordt geplaatst op de website of één van de ondersteunende tools op de website.

Meadow gebruikt alle middelen die nodig zijn om de veiligheid en vertrouwelijkheid van online verzonden gegevens te waarborgen.

Extra Tools

Elk gebruik door u van optionele tools die via de site worden aangeboden is geheel op eigen risico en discretie en u dient ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de voorwaarden waarop de tools door de betreffende derde partij(en) worden aangeboden en dat u deze goedkeurt.

Wij zijn en zullen niet verplicht zijn

(1) om eventuele opmerkingen vertrouwelijk te behandelen; (2) om compensatie te betalen voor eventuele opmerkingen (3) om te reageren op eventuele opmerkingen.

We kunnen, maar zijn niet verplicht om inhoud die we naar eigen controle onwettig, beledigend, bedreigend, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins verwerpelijk vinden of die het intellectuele eigendom van een partij of deze algemene voorwaarden schendt, te controleren, te bewerken of te verwijderen.

U gaat ermee akkoord dat uw commentaar geen enkel recht van een derde partij schendt, met inbegrip van het auteursrecht, handelsmerk, privacy, persoonlijkheid of andere persoonlijke of eigendomsrechten. U gaat er verder mee akkoord dat uw opmerkingen geen lasterlijk of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zullen bevatten, of computervirussen of andere malware zullen bevatten die de website kunnen beïnvloeden.

U mag geen vals e-mail adres gebruiken, doen alsof u iemand anders bent dan uzelf, of ons of derden op een andere manier misleiden met betrekking tot de oorsprong van eventuele opmerkingen. U bent als enige verantwoordelijk voor eventuele opmerkingen die u maakt en de juistheid ervan.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele opmerkingen die door u of een derde partij worden geplaatst.
Alle persoonlijke informatie via de website wordt ingegeven valt onder ons privacy beleid. Deze kan u raadplegen onder privacy policy op deze website.

Herroepingsrecht

Krachtens de wet van 21 september 2004 van de bescherming van de consument met betrekking tot de verkoop van consumptiegoederen, is elk artikel onderworpen aan de wettelijke garantie vanaf de datum van aankoop en kan u gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht nemen om te beslissen dat u de goederen niet wil houden.

U kan uw bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaalt u zelf).

Als u bij ontvangst van het product een zichtbare schade, een beperking van kwaliteit waarneemt anders dan beschreven of indien de door ons geleverde goederen niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die u had besteld, moet u ons zo snel mogelijk op de hoogte stellen en zeker binnen de 3 dagen via info@meadow-kids.be. U moet de artikelen naar ons terugsturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst en u moet hiervoor een retourformulier gebruiken.

Binnen de 14 dagen nadat we uw bestelling teruggekregen hebben, betalen we u de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u heeft betaald.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat u zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Teruggestuurde goederen mogen niet gebruikt zijn. De goederen dienen met alle geleverd toebehoren en in de originele staat en verpakking teruggestuurd te worden.

Het artikel dient bij ontvangst te worden nagekeken op eventuele fouten, onvolmaaktheden of beschadigingen. Deze dienen binnen 14 dagen na ontvangst door u per e-mail aan ons te worden gemeld. Artikelen met een fout, onvolmaaktheid of beschadiging die retour worden gezonden zonder dat er binnen 14 dagen na ontvangst door de consument een melding is gedaan van een foutje, onvolmaaktheid of beschadiging, kunnen niet worden geaccepteerd.

Als u gebruik wil maken van de garantie, zal u een geldig aankoopbewijs moeten voorleggen, deze kan u terugvinden in uw account of heeft u ontvangen na aankoop per mail. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

De in dit artikel bedoelde garantie en het herroepingsrecht vervalt onder andere wanneer:
Het artikel gedragen en/of gewassen is (hiermee wordt niet het passen van de kleding bedoeld);
Het artikel door de consument beschadigd is en/of de consument getracht heeft de schade en/of gebrek te herstellen;
De label(s) en/of toebehoren zijn verwijderd of ontbreken;
De consument de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet heeft opgevolgd

Bekijk zeker de Retour pagina op onze website voor meer informatie.

Verzending en Levering

Vanaf het moment van verzending gaan de wetten van de gekozen transporteur in voegen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verloren gaan, vertraagde of verkeerde levering van uw bestelling. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de keuze van transporteur.

We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.

Meadow levert de gekochte producten zo snel mogelijk – en uiterlijk binnen 14 dagen – af op het adres zoals door u bij de bestelling is opgegeven en zolang de voorraad strekt. Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter zijn dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In het geval een geaccepteerde bestelling geheel of gedeeltelijk niet kan worden geleverd of de levering is vertraagd, zal Meadow de consument daarover binnen 14 dagen nadat de bestelling geplaatst is, informeren. Meadow heeft in dat geval het recht de overeenkomst te ontbinden. Indien er een levertermijn is opgegeven, is deze louter indicatief. Het niet respecteren van de levertermijn kan geen aanleiding geven tot enige schadevergoeding in onze hoofde aangezien de leveringstermijnen enkel ter informatie en zonder enige verbintenis worden opgegeven.

Klachtenregeling en Jurisdictie

Bij klachten over onze diensten, kan u ons contacteren via info@meadow-kids.be. Wij doen er alles aan om uw klacht binnen de 7 dagen te behandelen.

Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbanken van toepassing.

Meadow
Boektsestraat 47, 1820 Perk

BTW: BE0775367817

+32(0) 468 300 305

Algemene informatie

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwigheden?

Copyright © 2021 Studio Marcel. All rights reserved.

Add to cart